اصول پیشگیری کرونا در نانوایی ها

به گزارش وبلاگ بخار، رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا در مشاغلی همچون نانوایی که با تغذیه مردم به شکل مستقیم ارتباط دارد، بسیار ضروری است.

اصول پیشگیری کرونا در نانوایی ها

به گزارش وبلاگ بخار از ایسنا، اصلی ترین راه جلوگیری از شیوع ویروس کرونای جدید، رعایت بهداشت فردی توسط تمامی افراد جامعه است؛ تمامی افراد در هر موقعیت اجتماعی می توانند با رعایت نکات ساده بهداشتی نقشی بسیار مهم در جلوگیری از شیوع این ویروس داشته باشند.

بر این اساس مهمترین نکات بهداشتی ضروری در نانوایی ها، به شرح زیر است:

1- آگاهی کارکنان نانوایی از علائم شایع ویروس کرونا (تب، سرفه خشک و تنگی نفس) بسیار ضروری است.

2- افراد شاغل در نانوایی در صورت داشتن علائم ابتلا هرگز نباید به محل کار خود مراجعه کنند.

3- از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی باید خودداری شود.

4- در نانوایی ها یک فروشنده صرفا برای اخذ وجه باید به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.

5- تا حد امکان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.

6- نانواها از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند.

7- شست و شوی مکرر دست نانواها هر نیم ساعت یکبار ضروری است.

8- تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار می گیرد به صورت روزانه و قبل از شروع کار ضدعفونی و گندزدایی شود.

9- کلیه کارکنان نانوایی باید هر روز به حمام بروند و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض کنند.

10- با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صف های نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در غیراین صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کند که فاصله را رعایت کنند.

11- اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نان های بسته بندی صنعتی استفاده کنید.

12-اگر در خود علائم بیماری را حس می کنید هرگز برای خرید نان به نانوایی نروید.

13- از دست زدن به نان مشتریان دیگر خودداری کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "اصول پیشگیری کرونا در نانوایی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اصول پیشگیری کرونا در نانوایی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید