با انواع سبک های دکوراسیون آشپزخانه آشنا شوید

به گزارش وبلاگ بخار، آشپزخانه به عنوان قلب خانه شناخته می گردد. پس مهم است که چه دکوراسیونی برای آن انتخاب می کنید تا از آشپزی یا خوردن غذا در آن لذت ببرید و فضایش برای شما خسته کننده نباشد. از آنجا که رفت و آمد در آشپزخانه بیشتر از اتاق نشیمن یا اتاق های دیگر خانه است، پس چیدمان فضای آن هم ممکن است بیشتر به چشم بیاید.

با انواع سبک های دکوراسیون آشپزخانه آشنا شوید

به همین علت در ادامه ما انواع سبک های متفاوت در دکوراسیون آشپزخانه را به شما معرفی نموده ایم.

18 سبکی که دکوراسیون آشپزخانه شما را متحول می نماید

از این سبک های آشپزخانه الهام بگیرید و قلب خانه خود را متحول کنید. چه قصد بازسازی کامل آشپزخانه را داشته باشید و چه فقط بخواهید با چند تغییر در طراحی، فضا را تازه کنید، این ایده ها می توانند به کار شما بیایند.

ببینید که چه موادی، رنگ هایی و عناصری در طراحی با کدام سبک هماهنگ هستند و چگونه می توانید آن ها را برای ایجاد گرما، راحتی، عملکرد بهینه در آشپزخانه خود به کار ببرید. در اینجا 18 سبک محبوب آشپزخانه معرفی شده است.

1- آشپزخانه ای به سبک مزرعه (Farmhouse Kitchen)

یک آشپزخانه به سبک مزرعه حس گرما و راحتی را القا می نماید. از این فضای زیبا الهام بگیرید و کابینت های ساده با دستگیره های برنجی قدیمی را انتخاب کنید. ترکیبی از چراغ های آویز و دیوارکوب و استفاده از پنل های چوبی شیار دار روی دیوارها می تواند این سبک را کامل کند.

2- آشپزخانه سنتی (Traditional Kitchen)

یک آشپزخانه سنتی بر مواد ماندگاری مانند مرمر تأکید دارد. به جای پیروی از ترندها، یک رنگ خنثی انتخاب کنید. بعلاوه سراغ یک نورپردازی باکیفیت بروید.

3- آشپزخانه مدرن با سبک میانه قرن (Mid-Century Modern Kitchen)

از سبک مدرن میانه قرن الهام بگیرید و در پی یک طراحی ساده و مینیمال برای آشپزخانه باشید. این سبک بر مواد باکیفیت مانند چوب طبیعی تأکید دارد. از کاشی های عمودی بهره ببرید و سراغ وسایل با روکش مشکی مات بروید.

4- آشپزخانه مدرن صنعتی (Modern Industrial Kitchen)

سبک مدرن صنعتی را در آشپزخانه خود با یک رنگ خنثی و استفاده از مواد ترکیبی به کار ببرید.

یک بک اسپلش (دیوار پشت اجاق و سینک) کاشی مترویی مشکی که تا سقف امتداد دارد، پس زمینه ای شیک برای وسایل استیل ضدزنگ ایجاد می نماید. چراغ های آویز شیشه ای، جزیره بزرگ چوبی را برجسته می نمایند. چهارپایه های بافتنی و یک تیر سقفی چوبی هم از ویژگی شاخص این سبک است.

5- آشپزخانه با پلان باز (Open Floor Plan Kitchen)

یک پلان باز راهی خوب برای اتصال آشپزخانه با سایر فضاهای خانه از نظر کاربردی و بصری است. عناصر طراحی را از اتاق ناهارخوری و نشیمن به آشپزخانه منتقل کنید تا فضایی یکپارچه ایجاد گردد و رنگ ها و مواد مشابه را برای هماهنگی تکرار کنید.

6- آشپزخانه التقاطی (Eclectic Kitchen)

در آشپزخانه خود با رنگ و الگو بازی کنید و سبک التقاطی را به آغوش بگیرید. این کار را می توانید با استفاده از یک کاغذدیواری یا بک اسپلش پرانرژی، کاشی های گرافیکی، مجموعه ای از ظروف، صندلی های الهام گرفته از سبک های قدیمی و لوسترهای چشمگیر انجام دهید. این عناصر باید به آشپزخانه ظاهری بدهند که گویی با گذر زمان جمع آوری شده است.

7- آشپزخانه معاصر (Contemporary Kitchen)

در آشپزخانه ای به سبک معاصر از رنگ ها، مواد و طراحی های یکدست بهره ببرید. کابینت های دیواری را تا سقف ادامه دهید. بعلاوه می توانید با یک جزیره آبشاری (Waterfall Island) مجذوب کنندهیت ایجاد کنید. در این سبک باید نمایش وسایل را به حداقل برسانید تا آشپزخانه ظاهری تمیز و منظم داشته باشد.

8- آشپزخانه مینیمالیستی (Minimalist Kitchen)

اگر در پی طراحی آشپزخانه ای مینیمال هستید، از اشکال بیش از حد تزئینی، کاشی های پر زرق و برق و نورپردازی و وسایل پرجزئیات دوری کنید. بعلاوه از درهای کابینت ساده با دستگیره های ساده بهره ببرید، صندلی ها و چراغ های مینیمال اضافه کنید و سطوح را از شلوغی دور نگه دارید.

9- آشپزخانه مدرن (Modern Kitchen)

یک آشپزخانه مدرن بر طراحی ساده و یک پالت رنگی هماهنگ تأکید دارد. برای ایجاد گرما در برابر دیوارهای سفید، از چوب طبیعی بهره ببرید و برای ظاهری به روز، قاب پنجره ها، تجهیزات و دستگیره ها را به رنگ مشکی انتخاب کنید.

10- آشپزخانه انتقالی (Transitional Kitchen)

اگر سبک شخصی شما چیزی بین مدرن و سنتی است، سبک آشپزخانه انتقالی برای شما برترین گزینه است. این سبک به اصول کلاسیک وفادار می ماند و در عین حال عناصر مدرن را به وسیله جزئیاتی مانند صندلی ها، نورپردازی و پوشش پنجره ها به کار می گیرد.

11- آشپزخانه ساحلی (Coastal Kitchen)

برای ایجاد فضایی آرامش بخش، آشپزخانه خود را با سبک ساحلی بازسازی کنید. از کابینت های آبی روشن، دستگیره های چشمگیر برنجی و چراغ های آویز شیشه ای که حس ظرافت دارند، بهره ببرید. به آشپزخانه خود چهارپایه های بافته شده و یک فرش کنفی اضافه کنید و با دیوارها سفید و شفاف، فضا را باز و پرنور نگه دارید.

12- آشپزخانه تمام سفید (All-White Kitchen)

یک آشپزخانه تمام سفید کلاسیک است، اما نباید کسل نماینده باشد. با یک بک اسپلش کاشی مجذوب کننده، دستگیره های چشمگیر کابینت و یک هود ظاهری خاص به آن ببخشید.

13- آشپزخانه الهام گرفته از کلبه (Cottage-Inspired Kitchen)

آشپزخانه ای به سبک کلبه، نماد مجذوب کنندهیت است. اگر بودجه کافی برای بازسازی کامل ندارید، این سبک را با افزودن یک بک اسپلش چوب شیار دار، رنگ آمیزی کابینت ها به رنگ سفید گرم و تعویض چند در کابینت با درهای شیشه ای به آشپزخانه فعلی خود بیاورید.

برای داشتن ظاهری کاملاً کلبه ای، مجموعه ای از ظروف شیشه ای یا قابلمه های مسی را به نمایش بگذارید و هنرهای قدیمی با موضوع آشپزخانه را به دیوارها آویزان کنید.

14- آشپزخانه همراه با فضای غذاخوری (Eat-In Kitchen)

یک آشپزخانه با فضای غذاخوری، کاربرد بیشتری به اتاق می بخشد و مکانی برای غذا خوردن، استراحت یا انجام تکالیف فراهم می نماید. مطمئن شوید که فضای کافی در اطراف میز برای حرکت آزادانه وجود دارد و از این فرصت برای اضافه کردن یک چراغ آویز چشمگیر و صندلی های زیبا بهره ببرید که ظاهر آشپزخانه را بهتر می نمایند.

15- آشپزخانه مدرن روستیک (Modern Rustic Kitchen)

برای اضافه کردن سبک روستیک مدرن به آشپزخانه، از سقف چوبی و دیوار سنگی بهره ببرید. پالت رنگی خنثی و خطوط تمیز را حفظ کنید و فضا را با جزئیات گرم و دنج مانند یک چراغ رومیزی کوچک روی کانتر و صندلی های راحت و روکش دار دلپذیرتر کنید.

16- آشپزخانه الهام گرفته از کلبه کوهستانی (Mountain Cabin-Inspired Kitchen)

آشپزخانه خود را به یک پناهگاه به سبک کلبه کوهستانی تبدیل کنید. از عناصر خام مانند تیرهای چوبی و دیوار سنگی همراه با پالت رنگی تیره بهره ببرید. برای برجسته کردن سبک الهام گرفته از طبیعت، قاب های چوبی برای پنجره ها انتخاب کنید و قفسه های باز را برای ظاهری ساده و غیررسمی به کار ببرید.

17- آشپزخانه به سبک کرفتسمن (Updated Craftsman Kitchen)

برای یک آشپزخانه به روز شده به سبک کرفتسمن، باید سراغ چوب باکیفیت بالا بروید. از قاب های چوبی طبیعی برای درها و پنجره ها بهره ببرید، سپس با کابینت های ساده تر و دستگیره های تزئینی، فضای مدرن تری به اتاق بدهید. با دیوارهای سفید شفاف و بک اسپلش مرمر لوکس، ظاهر مدرن تری به آن دهید.

18- آشپزخانه ساحلی-مزرعه ای (Coastal Farmhouse Kitchen)

سبک های ساحلی و مزرعه ای را در آشپزخانه خود ترکیب کنید تا فضایی گرم و دلنشین ایجاد گردد. یک پس زمینه خنثی با دیوارها و کابینت های سفید بسازید، سراغ دیوارکوب های مشکی مات بروید و با چهارپایه های بافته شده و سایه بان هایی برای پنجره دنج فضایی گرم ایجاد کنید.

چرا دکوراسیون آشپزخانه مهم است؟

در طول سال ها، آشپزخانه ها به بخشی بسیار مهم تر از زندگی ما تبدیل شده اند. امروزه، آشپزخانه ها فقط فضایی برای پخت وپز نیستند بلکه مکانی برای معاشرت با دوستان و خانواده اند. طراحی آشپزخانه ای که هم کاربردی باشد و هم به مقدار کافی شیک باشد تا مهمانانتان را تحت تأثیر قرار دهد، احتیاج به رویکردی فراتر از یک چیدمان معمولی دارد.

شیوه استفاده شما از آشپزخانه بستگی به خودتان دارد. برای ایجاد فضایی که واقعاً با سبک زندگی شما هماهنگ باشد، باید با دقت به نحوه بهینه سازی چیدمان فکر کنید. در واقع باید چیدمان آشپزخانه را به عنوان پایه طراحی خود در نظر بگیرید. این چیدمان معین می نماید که فضای شما چقدر است و کاربرد آشپزخانه برای شما چونه است. بنابراین، پیدا کردن چیدمان بهینه برای بهره برداری حداکثری از فضا و خلق آشپزخانه ای کاربردی، ایمن و دلپذیر لازم است. شما بعلاوه می توانید چیدمان را بر اساس احتیاجهای فردی خود شخصی سازی کنید.

مواردی که باید هنگام برنامه ریزی چیدمان آشپزخانه در نظر بگیرید

ابتدا به این فکر کنید که چه کسانی از این فضا استفاده خواهند کرد. آیا باید خانواده ای پرجمعیت با بچه ها خردسال را در نظر بگیرید یا زوجی هستید که از آشپزی با هم لذت می برید؟ سپس به این فکر کنید که چگونه قصد دارید از آشپزخانه خود بهره ببرید:

  • برای خانواده هایی با بچه ها: ایجاد یک فضای اختصاصی برای صبحانه می تواند گذراندن صبح ها را آسان تر کند. نباید فراموش کنید که پریزهایی برای شارژ تبلت و تلفن در نظر بگیرید.
  • برای علاقه مندان به آشپزی: داشتن چندین فضای آماده سازی غذا می تواند تهیه غذا را آسان تر کند.
  • برای میزبانان علاقه مند به مهمانی: افزودن یک فضای نشیمن که دوستان بتوانند دور هم جمع شوند هم یک گزینه عالی برای کسانی است که می خواهند لذت آشپزی را با مهمانانشان شریک شوند.

اگر نمی دانید از کجا آغاز کنید، فهرستی از چیزهایی که در آشپزخانه فعلی شما ناراحت نماینده است تهیه کنید. معمولاً شناسایی چیزهایی که به کارتان نمی آید، اولین قدم برای ایجاد طرحی است که به خوبی عمل کند.

کلام آخر

طراحی چیدمان ایده آل آشپزخانه گامی حیاتی در ایجاد فضایی است که به طور کامل با احتیاجهای شما هماهنگ باشد. بنابراین بسته به احتیاجهایتان می توانید سراغ ایده های این مقاله بروید و یکی از آن ها را انتخاب کنید تا قلب خانه تان جان دوباره بگیرد.

منبع: thespruce

منبع: دیجیکالا مگ

به "با انواع سبک های دکوراسیون آشپزخانه آشنا شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با انواع سبک های دکوراسیون آشپزخانه آشنا شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید