فعالیت 307 تشکل کارگری و کارفرمایی در لرستان
به گزارش وبلاگ بخار، خبرنگاران/لرستان مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: 307 تشکل کارگری و کارفرمایی در واحدهای اقتصادی استان فعالیت می کنند.

علی آشتاب امروز در جمع وبلاگ بخار از فعالیت 307 تشکل کارگری و کارفرمایی در واحدهای اقتصادی استان خبر داد و اظهار کرد: به همت همکاران اداره تشکلات کارگری و کارفرمایی این اداره کل تا به امروز تعداد 257 تشکل کارگری و همچنین 50 تشکل کارفرمایی در استان ایجاد شده است.
وی با اشاره به فعالیت 68 انجمن صنفی در استان شرح داد: خوشبختانه در لرستان فعالیت های خوبی جهت توسعه و ارتقا تشکلات صنفی انجام گرفته است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: در حال حاضر تشکل های کارگری و کارفرمایی در حوزه کار و تولید و تصمیم سازی های کلان از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و توسعه و تقویت آن ها در محیط های کار و تولید تأثیر بسزایی در تنظیم رابطه کارفرما و کارگران ایفا کرده و از تنش های کاری جلوگیری می کند.
آشتاب با اشاره به جایگاه مهم تشکلات کارگری و کارفرمایی مطرح نمود: نظر به اهمیت و نقش بسزایی که تشکلات کارگری و کارفرمایی به عنوان شرکای اجتماعی در سالم سازی محیط های کارگری و ارتقای سطح بهره وری و به طورکلی در چرخه اقتصادی جامعه ایفا می کنند تقویت، ترغیب و تشویق تشکلات از حیث کمی و کیفی از برنامه های مهم این اداره کل در سالجاری بوده است.
وی اضافه کرد: با برگزاری کارگاه های آموزشی متعدد و دوره های آموزشی مختلف و به ویژه خود ترکیب مدیریتی تشکل ها بیش از یک هزار نفر ساعت آموزش های مرتبط ارائه شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا