مردمی با بزرگترین قلب های دنیا
به گزارش وبلاگ بخار، خبرگزاری فارس: این مرکز که در غرب این کشور واقع شده بلند ترین مرکز دنیاست که کم ترین و بیشترین ارتفاع آن در نقاط مختلف 3200 و 3800 متر بالاتر از سطح دریا است.

اگر به اسم یک غریبه که تا به حال در ارتفاعات بالا زندگی ننموده وارد این شهر شوید، فشار پایین هوا و کمبود اکسیژن در روزهای اول برایتان دردسر ساز خواهد شد.
در پیاده رویهای عادی روزانه و حتی کارهای عادی ممکن است اندکی احساس تنگی نفس کنید یا سر درد خفیفی در طول روز همراهتان باشد بعلاوه شاید هنگام خواب در شب بر اثر احساس تنگی نفس بیدار شوید.
البته با مدتی زندگی در این ارتفاع و پیاده روی در طول روز این مسئله برای شما عادی خواهد شد. ساکنان آمریکای لاتین نوشیدن چای کوکا یا جویدن برگ آن را بسیار موثر می دانند و معتقدند که علاوه بر یاری به تنفس راحت تر، خواص درمانی زیادی هم دارد.
اما مردم لاپاز مرکز بولیوی با وجود کمبود اکسیژن چطور در این شرایط زندگی می نمایند؟ تحقیقات نشان داده بر اثر سالها و نسلها بدن این مردم برای زندگی در شرایط خاص این منطقه تطبیق پیدا نموده و ساکنین سرزمین های مرتفع دارای قلبهای بزرگتری نسبت به سایر مردم جهان که در منطقه ها کم ارتفاع تر زندگی می نمایند، هستند.
در بولیوی منطقه ها دیگری هم وجود دارد که جزو مرتفع ترین منطقه ها جهان هستند و چنان چه بدون تجهیزات و اکسیژن لازم قصد عبور از آنجا را داشته باشید قطعا مسائل بزرگی برای شما پیش خواهد آمد به اسم مثال یکی از اتفاقات نا خوشایند در این ارتفاعات تورم مغز است که ممکن است حتی باعث مرگ گردد.
منبع: برترین ها