خوشمزه شدن غذا با چند فوت کوزه گری ساده

به گزارش وبلاگ بخار، غذاهای ایرانی به خوش عطر و طعم بودن معروف هستند اما هر یک از غذاها فوت کوزه گری دارند که آن ها را بسیار خوشمزه تر می نماید.

خوشمزه شدن غذا با چند فوت کوزه گری ساده

خوشمزه شدن غذا برای هر آشپزی مهم است، چرا که گاهی هر چقدر هم مواد اولیه خوب و طرز تهیه دقیقی داشته باشید، باز هم حس می کنید غذای شما برای خوش طعم بودن، چیزی کم دارد و اینجاست که دوست دارید ترفند و راهی برای هرچه بهتر شدن مزه غذا بیابید.

بعضی کدبانوهای ایرانی دست پخت بسیار خوبی دارند به طوری که دست پختشان زبانزد فامیل است و طعم غذاهایشان هیچ گاه فراموش نمی گردد. این خانم ها در دستور پخت غذاهای خود از ترفندهایی استفاده می نمایند که در بخش آشپزی مجله اینترنتی دلتا بعضی از آن ها را برای شما آورده ایم.

ترفندهای خوشمزه شدن غذا

  • برای خوش طعم کردن سوپ شیر، لازانیا، ماکارونی از آویشن بهره ببرید.
  • برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده شد، کمی گلاب و زعفران و هل بیفزایید.
  • اگر بخواهید خورشت بامیه را معطر کنید، سیر و پیاز را رنده نموده و با یک قاشق چای خوری دارچین تفت داده و به خورشت اضافه کنید.
  • برای معطر کردن عدس پلو از دارچین بهره ببرید.
  • ته دیگ زعفرانی را با هل ساییده معطر کنید.
  • اگر می خواهید فسنجان را معطر کنید بعد از آماده شدن خورشت یک قاشق چایخوری هل و کمی گلاب داخل خورشت بریزید و بعد از کمی جوشیدن حرارت را خاموش نمایید.

ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای ایرانی

  • برای خوشمزه شدن کتلت، بعد از اینکه پیاز را رنده کردید و آب آن را گرفتید، با گوشت ورز داده و با سیب زمینی مخلوط نمایید تا کتلت شما چند برابر لذیذتر گردد.
  • برای خوشمزه شدن غذایی مانند قیمه لپه را با گوشت کمی تفت داده و در آخر به خورشت کمی گلاب و زعفران اضافه کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن سوپ جو موادی مانند پیاز خردشده، سیب زمینی، هویج و رب را تفت دهید و سپس به سوپ بیفزایید.
  • برای خوشمزه تر شدن ماهی، قبل از سرخ کردن آن را درون یک ظرف حاوی آب، نمک و سرکه به مدت یک ساعت بخوابانید و بعد خشک و سپس سرخ کنید.
  • برای خوشمزه تر و لطیف تر شدن بافت کباب تابه ای به مخلوط گوشت و پیاز یک قاشق سرخالی سس مایونز بیفزایید و هنگام پخت به جای روغن از کره بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ترفندهای بیشتر از آشپزی غذاهایی که هرگز نباید داخل زودپز بپزید را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "خوشمزه شدن غذا با چند فوت کوزه گری ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه شدن غذا با چند فوت کوزه گری ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید