اصیل ترین غذای اسپانیایی را یا این روش درست کنید

به گزارش وبلاگ بخار، می خواهیم سری بزنیم به اسپانیا و طرز پخت اصیل ترین غذای اسپانیایی را مرور کنیم. سوپ گاسپاچو یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین غذاهایی است که اسپانیایی ها در فصل بهار و تابستان سرو می نمایند.

اصیل ترین غذای اسپانیایی را یا این روش درست کنید

به شما پیشنهاد می کنیم اگر مهمان اسپانیایی داشتید حتما این غذا را جزء منوی غذاهای مهمانان قرار دهید.

مواد لازم

یک کیلو گوجه فرنگی رسیده

یک حبه سیر

2 عدد خیار میانه

یک عدد میانه پیاز قرمز

فلفل دلمه ای(سبز، قرمز، زرد، نارنجی) از هر کدام 1 عدد کوچک

یک فنجان سرکه قرمز

2 فنجان روغن زیتون

نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم

200 گرم مغز نان باگت یا نان تست ریز شده

1. گوجه فرنگی، سیر، خیار با پوست، پیاز و فلفل دلمه ای را خرد نموده، در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید. مواد طوری باید خرد شوند که نه زیاد درشت باشند و نه خیلی پوره. به طوری که در هر قاشق از سوپ، ذرات خرد شده سبزیجات فوق تعیین باشد.

2. بعد از خرد کردن آنها را مخلوط نموده، سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل خردشده و نان را اضافه می کنیم. این سوپ سرد را اسپانیایی ها در هوای گرم تابستان می خورند چرا که باید کاملا سرد سرو گردد. برای زودتر سرد کردن آن می توانید از تکه های یخ بهره ببرید.

منبع: همشهری آنلاین

به "اصیل ترین غذای اسپانیایی را یا این روش درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اصیل ترین غذای اسپانیایی را یا این روش درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید