2 دستور پخت کوکو مرغ خوشمزه و مخصوص

به گزارش وبلاگ بخار، کوکو مرغ یکی از پیشنهاد های ساده و خوشمزه برای تنوع بخشیدن به فهرست غذای هفتگی خانواده است. آن هم درست وقتی که احساس می کنید از طبخ غذاهای تکراری خسته شده اید و انتخاب جدیدی ندارید. کوکوها تنوع بسیار بالایی دارند و با انواع و اقسام خوراکی ها از جمله سبزیجات مختلف طبخ می شوند. البته نمونه های گوشتی کوکو هواداران بیشتری، خصوصاً در بین بچه ها، دارند.

2 دستور پخت کوکو مرغ خوشمزه و مخصوص

از خوبی های این غذا این است که به علت فرم و نحوه مصرفش می توان از آن در خانه، مهد، مدرسه و یا محل کار استفاده کرد. از کوکو مرغ به عنوان یک غذای مسافرتی در وعده های غذای اصلی، میان وعده یا سینی مزه یاد می گردد. این غذا به شکلی است که می توان آن را با توجه به ذائقه افراد خانواده طبخ کرد و بعضی مواد اولیه آن را تا حدودی تغییر داد.

طرز تهیه کوکو مرغ

کوکوی مرغ که در شمال کشور با نام بادکوبه شناخته می گردد، به طور کلی از مواد دم دستی و موجود در خانه تهیه می گردد. حتی می توانید این غذا را از تکه های به جای مانده مرغ که از قبل پخته اید تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه کوکو مرغ را در اختیار شما قرار می دهیم.

مواد اولیه کوکوی مرغ

  • 1 عدد سینه مرغ یا معادل 500 گرم گوشت مرغ
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 حبه سیر
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان دلخواه
  • سبزی های معطر در صورت دلخواه

دستور پخت کوکو مرغ

  1. برای پخت غذا ابتدا باید گوشت سینه مرغ را بپزید. برای طعم دهی به مرغ و گرفتن بوی آن از پیاز، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه بهره ببرید.
  2. اجازه دهید مرغ خوب پخته گردد و بعد از خنک شدن آن را ریز خرد نموده یا ریش ریش کنید.
  3. در مرحله بعد باید پیازها را سرخ نموده و به مرغ اضافه کنید. بنابراین پیاز دوم را ریز خرد نموده و روغن آن را بگیرید، سپس به مرغ خرد شده بیفزایید.
  4. در این مرحله نوبت اضافه کردن تخم مرغ است. اگرچه مرغ شما هنگام پخت نمکی شده است، ولی بهتر است کمی نمک روی تخم مرغ ها هم بپاشید.
  5. پس از اضافه کردن تخم مرغ، سبزی معطر را به مواد کوکو اضافه نموده و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. ظاهر مواد کوکو باید به شکل شل و کمی آبکی باشد.
  6. روغن را در ظرف مورد نظر بریزید و اجازه دهید گرم گردد. سپس کل مواد را درون روغن بریزید و درب ظرف را بگذارید.
  7. شعله را روی حرارت میانه قرار دهید. برای 10 تا 15 دقیقه با شعله میانه اجازه دهید که یک سمت کوکو مرغ پخته و سرخ گردد.
  8. در نهایت کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ گردد.

نکات مهم در طبخ کوکوی مرغ

  • در طبخ کوکوی مرغ هر چه گوشت مرغ را ریزتر خرد کنید، کوکوی لذیذتری خواهید داشت.
  • برای افزایش عطر و طعم کوکو می توانید از زعفران هم بهره ببرید.
  • سبزی های خشک مثل ترخون می توانند طعم خوشمزه تری به کوکو بدهند.
  • استفاده از تخم مرغ زیاد باعث غلبه کردن بوی تخم مرغ بر کوکو می گردد.
  • برای قالبی درآوردن کوکو مرغ ضروری است مواد شما سفت تر گردد. برای این کار می توانید از سیب زمینی رنده شده در مخلوط خود بهره ببرید.
  • اضافه کردن پیازچه به ترکیب کوکو ایده جالبی برای خوشمزه تر کردن آن خواهد بود.

طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی

کوکوی مرغ را می توانید با ظاهری خیلی شکیل تر به عنوان پیش غذا یا همراه با غذای اصلی برای مجالس و مهمانی های خود سرو کنید. در ادامه دستور پخت این نوع کوکوی فوق العاده خوشمزه را در اختیار شما قرار می دهیم تا بتوانید از آن در دورهمی های خود بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ مجلسی

  • 1 عدد سینه مرغ
  • 3 قاشق ذرت پخته شده
  • 2 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 عدد سیب زمینی میانه
  • 4 قاشق غذاخوری زرشک
  • 2/1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • روغن به میزان لازم
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه (اختیاری)
  • آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت کوکو مرغ مجلسی

  1. ابتدا یک عدد سینه مرغ را به همراه پیاز و سیر خرد شده و چاشنی هایی از جمله نمک، فلفل و زردچوبه آنقدر بپزید که آب مرغ جمع و جذب گوشت گردد. دقت کنید که در پایان، پخت را با شعله کم انجام دهید تا کاملاً آب مرغ بخار گردد. 10 دقیقه مانده به آخر پخت کمی آب لیموی تازه به مرغ اضافه کنید. البته این بخش طرز تهیه کوکو مرغ کاملاً سلیقه ای است.
  2. همزمان سیب زمینی ها را بپزید.
  3. پس از پخت مرغ و سرد شدن، آن را به قطعات کوچک تر درآورده و ریش ریش کنید. سیب زمینی را هم رنده کنید.
  4. سیب زمینی و مرغ را به خوبی با هم ترکیب نموده و نمک و زردچوبه بزنید.
  5. در این مرحله باید تخم مرغ ها را بشکنید و بکینگ پودر را با آن مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را به مرغ و سیب زمینی اضافه کنید.
  6. زرشک ها را از قبل کمی بخیسانید و آبکش کنید تا آب آن کاملاً گرفته گردد. پیاز دیگر را ریز خرد کنید و پس از سرخ کردن روغن آن را جدا کنید.
  7. حالا نوبت اضافه کردن پیاز سرخ شده، زرشک و ذرت پخته شده است. بنا به ذائقه خود می توانید هر یک از این مواد را از فهرست حذف کنید اما وجود پیاز طعم بی نظیری به کوکو مرغ می دهد. پس به هیچ عنوان آن را از کوکو مرغ خود حذف نکنید.
  8. از مواد کوکو به میزان یک گردو بردارید و کمی پهن کنید. سپس دو طرف آن را به خوبی به آرد سوخاری آغشته کنید.
  9. روغن را در تابه داغ نموده و کوکوها را درون آن سرخ کنید.

نکات مهم هنگام تهیه کوکو مرغ مجلسی

  • مواد کوکو بر خلاف دستور قبلی، در این مدل باید انسجام داشته باشد. پس بهتر است از تخم مرغ زیادی استفاده نکنید.
  • وجود بکینگ پودر در کنار تخم مرغ باعث پف کردن کوکو می گردد و ظاهر آن را زیباتر و مجلسی تر می نماید.
  • اضافه کردن زعفران دم شده باعث خوش عطر و رنگ شدن کوکوی مرغ شما می گردد.

نتیجه گیری

کوکو مرغ از جمله غذاهای خوشمزه با طرز پخت راحت است که می توان برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی خانواده آن را تهیه و مصرف کرد. این غذا کاملاً سلیقه ای است و می توان در مواد اولیه آن با توجه به ذائقه هر فرد تغییراتی ایجاد کرد. برای مزه گرفتن این غذا حتماً یکی دو ساعت قبل از طبخ کوکو، مواد آن را ترکیب نموده و درون یخچال استراحت دهید. این غذا را می توان با برنج و ماکارونی هم مصرف کرد. معمولاً آن را به صورت ساندویچی سرو نموده و یا با نان لواش به همراه خیارشور و گوجه بر سر سفره می گذارند.

منبع: اسنپ مارکت

به "2 دستور پخت کوکو مرغ خوشمزه و مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 دستور پخت کوکو مرغ خوشمزه و مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید