اگر کم خونی دارید این غذا را حتما درست کنید
به گزارش وبلاگ بخار، کوکو اسفناج نیز همانند سایر کوکو ها پخت سریع و آسانی دارد. اسفناج موجود در این غذا دارای آهن زیادی است بنابراین با مصرف منظم آن، هرگز دچار کم خونی نمی شوید.
مواد لازم
500 گرم اسفناج خردشده
4 عدد تخم مرغ
100 گرم گوشت چرخ نموده
2 عدد پیاز میانه
2 عدد سیب زمینی درشت
یک ق س پنیر پارسان
یک ق س گل سرخ آسیاب شده
روغن به میزان لازم
2 ق س زعفران آب شده
1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب پز کنید. پیاز را خلالی ریز کنید و در یک تابه تفت دهید تا طلایی گردد. بعد اسفناج های خردشده را اضافه کنید و تفت دهید.
2. سیب زمینی های آب پز را پس از سردشدن رنده نموده و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و کاملا با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل، گل سرخ، پنیر و زعفران را اضافه نموده و هم بزنید. در مرحله بعد، گوشت چرخ نموده و اسفناج را هم اضافه نموده و مخلوط کنید.
3. حالا در یک تابه گود میزانی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. مایه آماده شده را داخل آن ریخته و روی آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت روی حرارت پخته گردد. بعد کوکو را برش بزنید و یکی یکی برش ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم کاملا بپزد.
فوت و فن
برای اینکه کوکو به صورت قالبی درآید می توانید از یک سینی گرد برای برگرداندن کامل کوکو بدون برش دادن بهره ببرید. سینی را روی تابه قرار دهید، سپس هر دو را با هم برگردانید.
منبع: برنا
منبع: فرارو