حلیم بوقلمون، یک افطاری مقوی
به گزارش وبلاگ بخار، حلیم از غذاهای مقوی و سنتی است و در آیین ایرانی، پخت آن در مراسم مذهبی بسیار مرسوم است.
حلیم از غذا های سنتی خاورمیانه است که با گوشت و گندم پخته می گردد. حلیم انواع مختلفی دارد و با مواد اولیه متفاوتی طبخ می گردد. این غذا معمولا به عنوان یک صبحانه بسیار مقوی، سیر کننده و به عنوان افطاری در ایام ماه رمضان مصرف می گردد. در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا طرز تهیه حلیم بوقلمون را بخوانید.
عناوین مطلب
- مواد لازم برای تهیه حلیم بوقلمون
- طرز تهیه حلیم بوقلمون
- مرحله اول
- مرحله دوم
- بعلاوه بخوانید:
مواد لازم برای تهیه حلیم بوقلمون
- گندم پوست کنده 500 گرم
- آب 1/5 لیتر
- شکر و دارچین به اندازه لازم
- پیاز یک عدد
- گوشت بوقلمون 300 گرم
- کره به اندازه لازم
نمک نصف قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه حلیم بوقلمون
تهیه این غذا، ساده اما زمان پخت آن بسیار زیاد است.
مرحله اول
قبل از هر کاری گندم را 5 تا 6 ساعت در آب خیس کنید. در این صورت گندم خوب آب جذب می نماید و زمان طبخ، کاهش می یابد.
گوشت را داخل قابلمه کوچک تر بریزید. پیاز را پوست بکنید، به چند قسمت تقسیم کنید و همراه زردچوبه به قابلمه اضافه کنید. شعله اجاق را روی حرارت میانه قرار دهید تا گوشت خوب بپزد.
گندم را با یک لیتر آب داخل قابلمه دوم بریزید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و له گردد. هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا ته نگیرد. اگر قبل از پختن گندم آب قابلمه رو به اتمام بود، اندازهی آب گرم به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
گوشت پخته شده را از طریق مخلوط کن خرد کنید. اگر مخلوط کن ندارید گوشت را با دست ریش ریش کنید.
وقتی گندم به صورت خمیر و مایع شد یعنی پخته است. گندم را با گوشت مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد. در این مرحله حلیم را زود به زود هم بزنید تا ته نگیرد. نمک را اضافه نموده و روی حلیم ، روغن حیوانی و دارچین بریزید سپس میل کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب نان رمضان نارگیلی با بافت پنبه ای را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا