سه پستان، ترشی جنوبی با طعم اصیل

به گزارش وبلاگ بخار، سپستان میوه ای لذیذ و خوشمزه است که در منطقه ها گرم از جمله جنوب کشور می روید، این میوه حالت چسبندگی داشته و طعم خاصی ندارد.

سه پستان، ترشی جنوبی با طعم اصیل

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/N7EeXVyj3Z/h-360-800k.mp4

طرز تهیه ترشی سپستان

ترشی سپستان یکی از ترشی های محلی و خوشمزه متعلق به جنوب کشور است که از میوه سپستان تهیه می گردد، این ترشی دارای طعمی منحصر به فرد است که در این ویدیو آشپزی از مجله اینترنتی دلتا طرز تهیه ترشی سپستان را برای شما آورده ایم.

ترشی سپستان یکی از ترشی های خوش طعم محسوب می گردد که به هنگام رسیدن میوه سپستان به وسیله کدبانوهای جنوب کشوری تهیه می گردد، این ترشی دارای ارزش غذایی بسیاری است که در کنار طعم متفاوت و خاص آن مورد توجه قرار می گیرد، در ادامه با آموزش طرز تهیه این ترشی خوشمزه همراه ما باشید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ویدیوهای بیشتر از آشپزی 2 روش شیک و ساده برای تزیین آش + ویدیو را ببینید.منبع: پیام دلتا

به "سه پستان، ترشی جنوبی با طعم اصیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سه پستان، ترشی جنوبی با طعم اصیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید