طرز تهیه کوکو کدو حلوایی
به گزارش وبلاگ بخار، تا به حال طرز تهیه انواع مختلف کوکوها را به شما آموزش دادیم، اما این بار قصد داریم طرز تهیه یک کوکوی نو با کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم تا علاوه بر ایجاد تنوع در رژیم غذاییتان، از خواص زیاد کدو تنبل یا کدو حلوایی هم بهره مند شوید. با طرز تهیه کوکو کدو حلوایی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی
- کدو حلوایی یک و نیم کیلو
- تخم مرغ چهار عدد
- پیاز میانه سه عدد
- شکر یک قاشق سوپ خوری
- زعفران ساییده شده یک قاشق چای خوری
- آرد یک قاشق سوپ خوری
- نمک، فلفل و ادویه به اندازه لازم
- روغن مایع سرخ کردنی به اندازه لازم
طرز تهیه کوکو کدو حلوایی
مرحله اول
ابتدا پیاز ها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
در یک تابه نسبتا گود، اندازهی روغن ریخته و پیازهای رنده شده را با اندازهی روغن تفت دهید.
مرحله سوم
کدو حلوایی را شسته و از طریق یک چاقو پوست آن را بکنید سپس آن را رنده کنید.
کدوی رنده شده را نیز به پیاز اضافه نموده و مرتب مواد را هم بزنید تا تفت خورده و آب آن کشیده گردد. هنگام تفت دادن، اندازهی زعفران ساییده شده، نمک و فلفل نیز اضافه کنید.
بعد از آن که آب اضافی مواد کاملا کشیده شد، شعله را خاموش نموده و مواد را کنار بگذارید تا کاملا سرد گردد.
مرحله چهارم
حالا نوبت به تخم مرغ ها است، آن ها را در یک ظرف شکسته و از طریق یک چنگال خوب هم بزنید سپس کم کم به آن آرد اضافه نموده و مخلوط کنید.
مایه تخم مرغ را روی مخلوط کدو و پیاز ریخته و خوب مخلوط کنید. مایه کوکو آماده سرخ شدن است.
مرحله پنجم
نصف پیمانه روغن داخل یک تابه گود ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ داغ گردد سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با یک قاشق سطح آن را صاف کنید و در تابه را بگذارید.
مرحله ششم
بعد از یک ربع، درِ تابه را بردارید و منتظر بمانید تا آب اضافی آن تبخیر گردد. می توانید چند سوراخ کوچک روی کوکو ایجاد کنید تا کوکو بهتر سرخ گردد. بعد از این که دور کوکو سرخ شد، یک سینی روی قابلمه گذاشته و کوکو را برگردانده و آن طرفش را نیز سرخ کنید.
کوکو کدو حلوایی آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله