طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی بدون تخم مرغ به روش کافی شاپی

به گزارش وبلاگ بخار، تیرامیسو توت فرنگی یک دسر یخچالی است و نیاز به پخت و پز ندارد. تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه اصالتا ایتالیایی است که هم با قهوه و نسکافه و هم با انواع میوه به صورت ساده و شکلاتی درست می شود. انواع تیرامیسو یا ترامیسو را می توانید با پایه کیک یا بیسکویت درست کنید و از کیک های ساده و اسفنجی و حتی تی تاپ هم در آن استفاده کنید. در این مقاله از در دستور طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی بدوت تخم مرغ به چند روش و نکات و فوت و فن های تهیه و خوشمزه شدن آن را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی بدون تخم مرغ به روش کافی شاپی

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو توت فرنگی بدون تخم مرغ

مواد اولیهمیزان مورد نیاز
توت فرنگی تازه300 گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای300 گرم
خامه ساده200 گرم
بیسکویت لیدی فینگر1 بسته
شکربه میزان دلخواه

مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه

مدت زمان آماده شدن دسر تیرامیسو توت فرنگی: 2 ساعت

مراحل طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی با لیدی فینگر

به خاطر ترد بودن، پایه بسیاری از انواع تیرامیسو است. برای آموزش طرز تهیه تیرامیسو با توت فرنگی، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.

مرحله اول: توت فرنگی ها را آماده کنید

برای طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی بدون تخم مرغ، توت فرنگی ها را کاملا بشویید و کلاهک آنها را جدا کنید. حتما در نحوه دقت کنید تا کرم ها و آلودگی ها از بین بروند. چند عدد از توت فرنگی ها را کنار بگذارید تا در آخر آنها را تزیین کنید. نصف توت فرنگی ها را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله دوم: توت فرنگی ها را پوره کنید

نصف توت فرنگی های به جای مانده را به صورت درشت خرد کنید و با گوشت کوب برقی یا با مخلوط کن، کاملا پوره کنید تا آب آنها خارج شود. توت فرنگی های پوره شده را از صافی رد کنید تا آب آنها خارج شود. عصاره توت فرنگی را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.

به جای این عصاره می توانید از شربت توت فرنگی هم استفاده کنید. پوره توت فرنگی و توت فرنگی های ریز خرد شده را هم با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

انواع را به روش های اینترنتی و از می توانید تهیه کنید.

مرحله سوم: خامه را بزنید

برای لایه خامه ای و پنیری تیرامیسو توت فرنگی، در یک کاسه خامه را بریزید و با همزن بزنید تا کاملا رد همزن برقی روی خامه بماند. حدود 10 دقیقه خامه را بزنید تا به صورت یکنواخت هوادهی شود و فرم بگیرد. را کنار بگذارید. می توانید به خامه یا به عصاره توت فرنگی کمی شکر یا اضافه کنید. البته اگر توت فرنگی تان شیرین است، می توانید شکر را حدف کنید.

در صورت تمایل می توانید خامه صبحانه و شکر را از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی خریداری کنید.

مرحله چهارم: مایه پنیری را آماده کنید

در ادامه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای بدون نمک را در یک کاسه بریزید و با همزن 10 دقیقه بزنید تا مثل خامه نرم و یکنواخت شود. اگر پنیر سفت است، می توانید 1 یا 2 قاشق غذا خوری شیر به آن اضافه کنید تا کمی نرم تر شود. پنیر که زده شد، به خامه فرم گرفته اضافه کنید و 1 یا 2 دقیقه دیگر با همزن بزنید تا پنیر و خامه با هم کاملا ترکیب شوند.

شما می توانید پنیر ماسکارپونه، پنیر خامه ای و شیر را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله پنجم: مواد ترامیسو را در قالب بچینید

بعد از آماده کردن همه مواد به صورت جداگانه، قالب را آماده کنید. کف قالب را می توانید یک سلفون بگذارید. یک لایه از مخلوط پنیر و خامه را کف قالب بریزید و با لیسک سطح آن را صاف کنید. برای لایه دوم بیسکویت های لیدی فینگر را ابتدا در عصاره توت فرنگی بزنید تا عصاره را به خود جذب کند و کمی نرم شود. بیسکویت ها را روی لایه پنیری بچینید.

مرحله ششم: تیرامیسو توت فرنگی را تزیین کنید

برای لایه سوم، ترکیب پوره توت فرنگی و توت فرنگی خرد شده را اضافه کنید. دوباره یک لایه پنیری، یک لایه بیسکویتی و یک لایه توت فرنگی را اضافه کنید. برای لایه آخر، مخلوط پنیری و خامه ای را در قیف بریزید و با ماسوله به صورت شکوفه ای، روی لایه توت فرنگی را تزیین کنید.

در نهایت، توت فرنگی هایی را که از مرحله اول برای تزیین کنار گذاشته بودید، به صورت حلقه ای برش بزنید و روی لایه خامه ای یا اطراف آن بچینید. در کل تزیین آخرین لایه تیرامیسو سلیقه ای است.

مرحله هفتم: تیرامیسو توت فرنگی را در یخچال بگذارید

همه مواد که تمام شدند، قالب را در یخچال بگذارید و حداقل 2 ساعت صبر کنید تا خودش را بگیرد. بین 2 تا 8 ساعت می توانید تیرامیسو را در یخچال بگذارید. سپس قالب را بیرون بیاورید. اگر قالب کمربندی استفاده کرده اید، کمربند آن را باز کنید. در غیر این صورت، تیرامیسوی توت فرنگی را با چاقوی تیز، برش دهید و برش ها را در ظرف سرو بگذارید. تیرامیسو توت فرنگی را با چای یا قهوه سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه ترامیسو توت فرنگی با کیک ساده

برای تهیه تیرامیسو توت فرنگی با کیک، می توانید از انواع کیک ساده، کیک اسفنجی، کیک تی تاپ و … استفاده کنید. در این روش هم برای یا کیک مانند روش قبل، همه مواد را به ترتیب آماده کنید.

برای چیدن لایه های تیرامیسو روی هم، ابتدا به عنوان اولین لایه، پنیر و خامه زده شده را بریزید. بعد لایه کیک را روی لایه پنیری بگذارید. با برس آشپزی یا اسپری، عصاره توت فرنگی را روی کیک بمالید یا اسپری کنید.

بعد لایه توت فرنگی خرد شده یا پوره شده و یا ترکیب هر دو را روی کیک بریزید. دوباره لایه ها را تکرار کنید تا لایه آخر که بهتر است لایه خامه ای بگذارید. روی لایه آخر را می توانید توت فرنگی حلقه ای شده، شکلات رنده شده، پودر قهوه یا پودر کاکائو بپاشید. تیرامیسو توت فرنگی با کیک را به مدت 2 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد آن را سرو کنید.

در صورت تمایل می توانید انواع ، ، و را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های خریداری کنید.

روش تهیه تیرامیسو لیوانی توت فرنگی

اگر می خواهید از قالب های تک نفره لیوانی برای تهیه تیرامیسو یخچالی لیوانی استفاده کنید، بهتر است از لیوان های شفاف که قسمت کف آنها پهن است، استفاده کنید. در این صورت یک لایه از مایه پنیری کف لیوان بریزید. بعد بیسکویت یا کیک روی لایه پنیری بریزید. اگر بیسکویت یا کیک به صورت درسته، داخل لیوان جا نمی گیرند، می توانید آنها را خرد کنید. بهتر است کیک یا بیسکویت را پودر نکنید.

بعد روی آنها را کمی عصاره یا شربت توت فرنگی بریزید و دوباره لایه ها را تکرار کنید. در لایه آخر، توت فرنگی حلقه ای شده، پودر کاکائو، شکلات رنده شده یا مواد دلخواه بریزید و تزیین کنید. می توانید حلقه های توت فرنگی را از قسمت داخل، به دیواره لیوان بچسبانید و لایه های تیرامیسو توت فرنگی را تکرار کنید. لیوان های تیرامیسو را در یخچال به مدت 2 تا 8 ساعت قرار دهید تا خودشان را بگیرند. سپس آنها را سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی

  • برای تهیه تیرامیسو از پنیری استفاده کنید که نمک و شوری نداشته باشد. در عین حال، بافت خامه ای و نرم داشته باشد. پنیر خامه ای ماسکارپونه، بهترین گزینه به عنوان پنیر تیرامیسو است.
  • خامه ای که برای تهیه تیرامیسو استفاده می کنید، یا باید خامه قنادی باشد یا خامه ساده صبحانه را با کمی شکر، به قدری با همزن بزنید تا بافت پفکی و نرم بگیرد و تبدیل به خامه فرم گرفته شود.
  • می توانید تیرامیسو را با تخم مرغ هم درست کنید. اما چون در طرز تهیه تیرامیسو، تخم مرغ پخته نمی شود و با مواد دیگر، به صورت خام، هم زده می شود، برای بچه ها، خانم های باردار و شیرده، چندان مناسب نیست. پس بهتر است مدل بدون تخم مرغ ترامیسو را درست کنید.
  • افزودن چاشنی هایی مثل پودر کاکائو، پودر وانیل، عصاره یا پودر هل و … به تیرامیسو کاملا سلیقه ای است. این مواد را می توانید به لایه پنیری و خامه ای تیرامیسو توت فرنگی اضافه کرده و مواد را با هم بزنید.
  • از انواع قالب های گرد، مستطیلی، قالب کمربندی، ظرف پیرکس و قالب های یک نفره مثل لیوان می توانید به عنوان قالب تیرامیسو توت فرنگی استفاده کنید.
  • تیرامیسو توت فرنگی خانگی، زمان ماندگاری بسیار کوتاهی دارد و در عرض 24 ساعت باید آن را مصرف کنید، مخصوصا اگر از تخم مرغ در آن استفاده کرده اید. پس بعد از آماده کردن این دسر، هر چه سریع تر آن را مصرف کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن تیرامیسو توت فرنگی خانگی

از چه پنیری در طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی استفاده کنیم؟

پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای بدون نمک، برای لایه پنیر تیرامیسو، بهترین گزینه محسوب می شود.

پایه تیرامیسو توت فرنگی چیست؟

تیرامیسو را می توانید با پایه کیک یا بیسکویت درست کنید و از کیک های ساده و اسفنجی و حتی تی تاپ هم در آن استفاده کنید.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی بدون تخم مرغ به روش کافی شاپی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی بدون تخم مرغ به روش کافی شاپی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید