طرز تهیه مشته بادمجان؛ غذای اصیل استان فارس

به گزارش وبلاگ بخار، مشته بادمجان یکی از انواع غذا های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن به استان فارس تعلق دارد.

طرز تهیه مشته بادمجان؛ غذای اصیل استان فارس

به گزارش بهترین ها، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مشته بادمجان با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان 3 عدد میانه

گوجه فرنگی 3 عدد

پیاز 2 عدد میانه

گوشت چرخ نموده 200 گرم

آرد نخودچی یا سوخاری 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

پاپریکا و فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

نمک به میزان کافی

طرز تهیه مشته بادمجان

مرحله اول

برای تهیه مشته بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست شان را کاملا جدا می کنیم و به صورت ورقه ای برش می زنیم. در ادامه برای برطرف تلخی بادمجان ها میزانی نمک روی آن ها می پاشیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم بادمجان ها به مدت 1 ساعت استراحت نمایند. در ادامه 1 پیاز را به صورت ریز رنده نموده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج گردد، سپس به همراه گوشت چرخ نموده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد نخودچی، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه اضافه نموده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب شده و گوشت کاملا منسجم گردد. حالا از مواد گوشتی به میزان یک گردو درشت جدا می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و میزانی روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم گردد. حالا گوشت های قلقلی را درون تابه چیده و به خوبی سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله بادمجان ها را با دست کمی فشار می دهیم تا آب میان بافتی شان خارج گردد. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و میزانی روغن مایع به آن اضافه نموده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم گردد.

مرحله ششم

حالا بادمجان ها را به همراه میزانی زردچوبه درون تابه می چینیم و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه پیاز به جای مانده را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس بادمجان ها را از تابه خارج نموده و پیاز را می افزاییم.

مرحله هفتم

در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی گردد، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت ورقه ای برش زده و روی پیاز داغ می چینیم. حالا بادمجان های سرخ شده را روی گوجه فرنگی ها قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله گوشت های قلقلی را روی بادمجان ها می چینیم، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه 1 لیوان آب جوش مخلوط نموده و به صورت پخش روی مواد می ریزیم. در ادامه درب تابه را می بندیم تا به مدت 30 دقیقه بجوشد.

مرحله نهم

پس از گذشت این مدت، زمانی که مشته بادمجان به روغن افتاد، تابه را از روی حرارت برداشته و آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت مشته بادمجان را به همراه نان یا پلو و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه مشته بادمجان؛ غذای اصیل استان فارس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مشته بادمجان؛ غذای اصیل استان فارس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید